You are browsing the NL site. Would you like to be redirected to another country or region to see content and products specific to your location?
US

KENNIS & EXPERTISE

Met Electro Rent krijgt u toegang tot ons team van 560 deskundigen die u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw zakelijke activiteiten, obstakels voor innovatie kunnen wegnemen. Onze deskundigen nemen de tijd om uw behoeften aan apparatuur te doorgronden en een technische oplossing en strategie voor aanschaf van apparatuur voor u te bedenken die specifiek op uw bedrijf is toegespitst. Combineren wij huur van apparatuur en andere financiële oplossingen voor een optimale benutting van uw budget en geven u daarbij de flexibiliteit om in te spelen op nieuwe uitdagingen en kansen.

STRATEGIEËN OM KOSTEN TE VERLAGEN

Met de kennis van zowel levenscycli als het gebruik van meetapparatuur, is ons team van specialisten in staat strategieën te ontwikkelen om kosten voor meten te verlagen. Ons team, dat bestaat uit hoog opgeleide ingenieurs, klantgerichte vertegenwoordigers en wereldwijde logistieke professionals, zorgen dat u over de juiste meetapparatuur beschikt op het juiste moment. Electro Rent helpt bij het zoeken naar de meest geschikte wijze van verkrijgen met als doel om de kosten van apparatuur te minimaliseren, het gebruik te optimaliseren en het rendement na gebruik te maximaliseren.

KWALITEITSBEHEER VAN WERELDKLASSE


Onze toewijding aan kwaliteit betekent dat onze verhuur- en gebruikte apparatuur wordt getest op volledige functionaliteit en gekalibreerd door ons of door onze goedgekeurde kalibratiepartners.

We voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen met ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en OHSAS 18001 certificaten.

See Certifications

MONDIAAL HOGER MANAGEMENTTEAM

De leiders van Electro Rent blinken uit in het ontwikkelen van oplossingen waarmee optimale waarde uit uw apparatuur wordt gehaald. Als u in minder tijd van ontwikkeling naar levering wilt, is de expertise van Electro Rent ongeëvenaard. 

Michael Clark
Michael Clark
Chief Executive Officer
Mike drives Electro Rent forward with strategic, operational and international leadership acumen.
Dirk de Waart
Dirk de Waart
Chief Operating Officer, Global
With 25+ years in strategy and supply chain operations, Dirk was previously a 10-year partner in PWC's Strategy Group.
Jonathan Watson
Jonathan Watson
Chief Financial Officer
Jonathan brings more than 13 years of experience across a range of industries to manage financial operations.
Gavin Lessing-Caller
Gavin Lessing-Caller
Sr. VP of Sales & Marketing, EMEA
Gavin has 22 years’ global experience with the company, now leading the EMEA team to provide world-class customer value.

Kom bij ons team

Het Electro Rent-team met getalenteerde en gepassioneerde medewerkers zet zich in om van onze klanten de meest efficiënte gebruikers te maken van test- en meetapparatuur. De Electro Rent-cultuur stimuleert nieuwsgierigheid, samenwerking en carrièreontwikkeling.

loader
loader logo