Meer informatie over Livingston

Flexibiliteit en onafhankelijkheid

Eén van de belangrijkste facetten van de Livingstonorganisatie is onze onafhankelijkheid. Als Livingston zijn wij niet gelieerd aan welke leverancier of partij dan ook. Voor u als klant betekent dit dat alle informatie die wij u geven gebaseerd is op onze eigen, onafhankelijke ervaring.

Een ander belangrijk aspect is onze flexibiliteit. Wij realiseren ons dat er slechts weinig zekerheden in deze technologische wereld zijn. Deze flexibiliteit komt zowel qua logistiek, financieel als technologisch tot uitdrukking. U vertelt ons hoe u het hebben wilt en wij proberen er zo goed mogelijk invulling aan te geven. Dit geeft u de mogelijkheid om u zo veel mogelijk met uw eigen business te bemoeien en hoeft u zich niet te concentreren op randzaken.

Meer informatie over Livingston:

 

Terms Of Use

Meer »

Privacy & Cookie Policy

Meer »

Microlease, Livingston and Electro Rent Europe join to become Electro Rent Corporation

Microlease and Electro Rent in Europe have today announced the start of the integration of their European operations. The two companies will merge over the coming months to join the global Electro Rent Corporation. It will also consolidate the Microlease and Livingston brands into Electro Rent during this time.

Meer »

Persberichten

09-10-2012 Overhandiging 100ste fusielasmachine op het instrument

Meer »

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures.

Meer »

Bedrijfspresentatie

Onderstaand vindt u onze bedrijfspresentatie. Hierin worden de voordelen van huren en leasen van Test & Meetapparatuur besproken. Zo krijgt u een duidelijk beeld wat Livingston ook voor u kan betekenen.

Meer »

Historie

Met bijna 50 jaar ervaring ligt er al een lange historie achter ons. Een historie waarvan we al veel geleerd hebben. Echter wat veel belangrijker is waar we in de toekomst onze vruchten van kunnen plukken. U als klant kunt hiervan meeprofiteren.

Meer »

Vestigingen

Livingston levert test- en meetapparatur in meer dan 100 verschillende landen, wereldwijd. Toch streven wij erna om zo dicht mogelijk bij onze klanten te zijn. Vandaar dat wij beschikken over een organisatie die een groot aantal locale kantoren heeft. Hieronder ziet u waar en hoe u Livingston wereldwijd kunt bereiken.

Meer »

Livingston algemene leveringsvoorwaarden

Onze algemene leveringsvoorwaarden in het Nederlands, Duits en Engels.

Meer »

GDPR

Meer »

Brochures Test- en Meetapparatuur

Brochures en documentie downloaden en aanvragen.

Meer »

Door Livingston gehanteerde merken

Livingston verhuurt uitsluitend test- en meetapparatuur van de beste merken. Jaarlijks wordt er voor vele miljoenen geinvesteerd in de nieuwste meetinstrumenten. Immers de technologie staat niet stil.

Meer »