Demo Pool Management

Gebruikt door uw klanten, beheerd door Livingston

Livingston biedt nationale en Europese services voor demopool-management voor fabrikanten en hun partners. De demo-aanvraag wordt op het juiste technische en logistieke niveau afgehandeld zodat de gebruiker kan beschikken over de demo-apparatuur plus een vooraf geïnstalleerde reeks softwareproducten. Livingston beschermt investeringen door de overeengekomen demonstratie-periode in de gaten te houden, de apparatuur terug te halen na de demonstratieperiode en het totale gebruik van de beschikbare demonstratie-apparatuur te optimaliseren. Via een speciaal ontwikkelde webtoepassing kan de fabrikant of de geautoriseerde partner de beschikbare demo-apparatuur bekijken en zien of de gewenste systemen beschikbaar zijn.

Eigenaar zijn of geen eigenaar zijn

Livingston kan fungeren als servicebedrijf dat uw demo-apparatuur beheert. Livingston kan echter ook uw apparatuur overnemen (onmiddellijk of na een overeengekomen periode) zodat het gebruik kan worden geoptimaliseerd. In de eerste situatie brengen wij een servicetarief in rekening, in het tweede een huurprijs. Beide benaderingen hebben voordelen en worden gehanteerd binnen de Livingston-organisatie.

Centrale of lokale opslag

Livingston is een Europees bedrijf met vestigingen in vrijwel elk land. Binnen 24 uur kunnen vanuit één centraal punt producten worden geleverd. In heel Europa en zelfs de andere EMEA-regio's.

Configuratie en logistiek

Livingston zorgt ervoor dat demo-systemen tot een overeengekomen niveau vooraf worden geconfigureerd. In elke vestiging van Livingston zijn ervaren en gediplomeerde medewerkers beschikbaar. Indien nodig volgen medewerkers van Livingston cursussen om aan de door u gestelde vaardigheidseisen te kunnen voldoen. In een on-line volg- en bewakingsprogramma op het web kunt u het demo-systeem volgen van configuratiefase tot uiteindelijke bestemming.

Rapportage

Met de webtool van Livingston is rapportage een fluitje van een cent geworden. U hoeft alleen aan te geven welke informatie u dagelijks, wekelijks of maandelijks wilt ontvangen en onze gespecialiseerde webtool zorgt voor de rest. Dit programma is echter niet alleen bedoeld voor rapportage, ook uw verkoopmedewerkers kunnen er vrijuit gebruik van maken om on-line producten te bestellen, reserveringen uit te voeren of simpelweg beschikbaarheidscontroles uit te voeren.

 

Wilt u meer informatie over het beheer van uw demo-pool?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 318 588 688 of via onderstaand formulier.

*verreiste