Services Test & Meetapparatuur

Naast het verhuren en verkopen van Test & Meetapparatuur biedt Livingston een breedpakket aan services gericht op het optimaal inzetten en gebruik van meetapparatuur. Met onze bijna 50 jaar ervaring kunnen we u in veel gevallen een eind op weg helpen. 

 

 

Test- en Meetapparatuur advies en support

Advies en support over diverse toepassingen van Test- en Meetinstrumenten.Laat ons u helpen met het vinden van het juiste product voor uw behoefte of toepassing! Of u nu wilt huren, leasen of kopen onze technische specialisten staan voor u klaar!

Meer »

Test- en Meetapparatuur beheer

Met bijna 50 jaar verhuurervaring kunnen wij ons gerust een specialist noemen in het beheer van Test- en Meetapparatuur: Hierbij kijken we dus naar bezettingsgraden, gebruiksintensiteit, kosten, leeftijd, toekomstverwachting enz. Kortom op bais van alle informatie optimaliseren wij uw inventaris. Als u ons uw apparatuur laat beheren kunt u al uw tijd besteden aan apparatuur gebruiken.

Meer »

Demo Pool Management

Verbeter het rendement van uw demopool. Wij zorgen voor duidelijk inzicht in gebruik, controle op accessoires, stipte leveringen waar dan ook in Europa en verkoop op het juiste moment.

Meer »